Varautukaa valtavaan kuvatulvaan. Nala on nähnyt paljon uusia ja vanhoja kavereita tässä muutaman viikon sisään ja kuvia on tullut otettua kerrankin paljon. Tosin edelleen puhelimen kameralla eli kuvien laatu ei päätä huimaa.


Treffasimme rescue koira Taunon nyt toista kertaa. Tällä kertaa kävelimme yhdessä koirapuistoon ja Tauno kävi myös kyläilemässä luonamme. Nala ja Tauno tulevat todella hyvin toimeen, Sisälläkin leikkivät niin kauan kunnes väsy yllätti. Tässä yhteiskuva tytöistä ja Taunosta ja toinen kuva napattu kesken Nalan ja Taunon leikkien.


Taunonkanssa1-normal.jpg


nalajatauno-normal.jpg


Kävimme tosiaan tyttöjen ja Taunon kanssa koirapuistossa. Taunolle vierailu koirapuistossa oli ensimmäinen. Oli arkipäivän aamu ja ajattelin, ettei puistossa muita ole, mutta siellähän olikin aikamoinen trafiikki! Olen huomannut, että Nala arastelee tosi paljon isoja koiria, luulen että sen päälle on joskus isompi koira käynyt. Jos puistossa on iso koira tai useampi kun ollaan menossa, Nala ei halua portista sisälle mennä vaan sisälle "jouduttuaan" jää vinkumaan portin luo. Ohjaan Nalan sivummalle koirapuistoon ja ei yleensä mene montaa minuuttia kun on jo rohkaistunut huomattavasti. Ei anna etenkään isompien koirien tulla haistelemaan itseään, vaan vinkuu ja komentaa koiria poispäin. Useimmiten kuitenkin jonkun ajan kuluttua menee jo itse tekemään tuttavuutta muiden koirien kanssa. Halla ja Lilli kävivät myös tuolloin pyörähtämässä koirapuistossa Taunoa moikkaamassa.


koirapuistossa-normal.jpg


koirapuistossa1-normal.jpg


vauhtia-normal.jpg


Halla on kasvanut hurjaa vauhtia, säkä on nyt jo korkeampi kuin Lillillä eikä mene kuin pari viikkoa niin Halla on jo isompi kuin Nala. Halla on ollut meillä nyt muutaman kerran hoidossa, pari tuntia kerrallaan. On niin hellyyttävää seurata kuinka hellästi Nala ja Liina osaavat pikkuisen kanssa leikkiä. Tässä kuvia tytöistä, kun Halla oli meillä hoidossa.


leikit-normal.jpg

leikit1-normal.jpg

leikit2-normal.jpg

halla1-normal.jpg

halla2-normal.jpg

halla3-normal.jpg

halla4-normal.jpg

halla5-normal.jpg 

liinahalla-normal.jpg


Olemme käyneet myös äitini luona taas kyläilemässä, siellähän asustaa ne neljä kollikissaa. Nala haluaisi kovasti leikkiä kissojen kanssa, mutta kissat eivät (ainakaan vielä) lämpene Nalan ehdotukselle. Varsinkin kaksi kissaa lähinnä tuijottavat Nalaa paheksuen ja varmasti miettivät mielessään, että mene sinä nyt muualle täältä! Joskus isossakin talossa voi olla vaikea liikkua, kun kissoja on joka nurkalla.


ohi-normal.jpg


Ja tällainen mies löytyy vanhempieni takapihalta, tätä piti kyllä vähän haukkua ettei vaan yritä lähestyä.


cowboy-normal.jpg


Tänään kävimme ensimmäistä kertaa lenkillä pellolla, tai no Nalahan juoksee lenkillä aina pitkin peltoja, mutta kuitenkin. Halla oli myös mukana ja aina välillä Nalan kanssa innostuivat juoksemaan ympäri ämpäri, ei menee montaa viikkoa siihenkään kun Halla on jo Nalaa nopeampi. 


kaikkipellolla-normal.jpg

pellolla-normal.jpg

nalapellolla-normal.jpg


-Elina