Tänään on ollut todella liukas ja tuulinen päivä ja huomaa kuinka paljon mieluummin Britney on sisällä lämpimässä. Eikä mikään ihme kun neiti on koko tähänastisen elämänsä viettänyt ulkona. Se tekee kyllä hienosti tarpeensa ulos, mutta sen jälkeen kaipaa jo pikaisesti takaisin sisälle. Sänky on ehdottomasti Britneyn lempipaikka makoiluun :) (mahassa on vielä tikit steriloinnista, varmaankin noin viikon päästä voi nyppästä pois)


s%C3%A4ngyll%C3%A4-normal.jpg


Eilen päätimme nyt sitten antaa Britneylle uuden nimen. Ei Britney-nimessä mitään vikaa ole, mutta mielestäni uusi nimi Nala on kauniimpi ja sopivampi. Nalan syntymäajasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta noin vuoden ikäiseksi se arvioitiin. Hakiessamme Nalaa lentokentältä päätimme, että sinä päivänä (9.12.2013) hän täyttäisi vuoden. On kuitenkin kiva joku päivä päättää, niin voi sitten jatkossa juhlistaa syntymäpäivää.


Liinan ja Nalan yhteiselo on sujunut entistä paremmin. Aamulla jopa litkittiin piimää samaa kupista eli ei Nalalla onneksi ole tarvetta puolustaa ruokaansa. Leikkien tiimellyksessä Nala menee monesti selälleen ja antaa Liinan hyppiä ja pomppia ja purra mielensä mukaan. Ja Liinahan sitten kyllä niin tekee, välillä puree Nalaa niin kovaa että Nala vinkaisee. Ja jos Nalalla menee hermot, niin se nousee kyllä ylös ja nappaa Liinan painiotteeseen. Usein leikit ovat niin rajuja, että hampaat vaan kolisee yhteen. Mutta sitähän se on, eritoten jos terrieri leikkii. Nalan etutassujen kynnet leikattiin tänään, oli kiltisti operaation ajan, lähinnä turhan kiinnostunut kynsisaksista :)


Ei tämä Nalan uusi elämä ole kuitenkaan ihan ongelmitta sujunut, vaikka pääosin todella hyvin. Muutamaan otteeseen Nala on alkanut nylkyttää Liinaa ja kerran minuakin. Tuo nylkytys on minun silmääni jotain niin epämiellyttävää ja kuvottavaakin, että siitä on kyllä päästävä eroon. Narttukoiran nylkytyshän on alistamista. Luulen, että narttukoiran kohdalla siitä on mahdollista komentamalla päästä eroon, koska sillä ei ole mitään hormonaalista merkitystä. Tässä vielä kuva tytöistä, kesken leikkien pitää vähän levätä että jaksaa. Ihanaa viikonloppua kaikille!


vaaniminen-normal.jpg


-Elina