Nala on alkanut antamaan periksi Liinalle monessakin asiassa. Eilen pitivät samasta luusta kiinni useamman minuutin. Nalalla heilui häntä epävarmasti ja murisikin vähän, Liina piti luusta kiinni hievahtamatta ja voittikin lopulta tuon kamppailun. Liina on kyllä niin itsevarma koira, etten yhtään ihmettele. Ja luulen, että Nalallakin on rauhallisempi olo, kun tietää että Liina hoitaa lauman pomon hommat (mun jälkeen tietysti, heh). 


Nala on tottunut lapsiinkin nyt jo hyvin. Viimeksi kun siskoni lapset kävivät meillä kylässä, Nala oli todella innoissaan ja nuoli molempien kasvoja, eikä pelännyt olla lasten lähellä. Sanoin kuitenkin lapsille, että vielä pitää olla varovainen. Nalaa ei saa yrittää ottaa syliin tai pitää kiinni, eikä muutenkaan mielellään vielä lähestyä. Mutta nopeasti Nala on ainakin Inkan ja Eetun hyväksynyt, joten oikealla polulla ollaan tässäkin asiassa.


eetujakoirat-normal.jpg


Olen pitkään etsinyt koirille sopivaa petiä. Liinalle ostin aikoinaan ison pedin, joka oli tehty nahkasta ja siinä oli pehmeä tyyny keskellä. Liina ei kuitenkaan koskaan oikein siinä ollut, joten myin sen eteenpäin. Pari viikkoa sitten tilasin Peteltä pedin, jossa oli "kattokin", mutta se oli loppujen lopuksi niin pieni että palautin sen. Toissapäivänä sain hyvän vinkin yhdeltä koiranomistajalta, että Ikeassa myytävä lasten teltta on loistava peti koirille. Eilen kävin sen sitten hakemassa ja kyllähän koirat siitä tykkäsivätkin. Teltan hinta oli vaivaiset 8 euroa.


teltta-normal.jpg


Valitettavasti tuo teltta on todella iso, aivan liian iso tällaiseen kaksioon mahdutettavaksi. Koirat lahjoittavatkin teltan tänään naapurin 2-vuotiaalle pojalle :) Mutta kaikki te, joilla tilaa riittää tälle teltalle, niin käykää ihmeessä hakemassa. Mahtuu useampikin koira sisälle, eikä ole hinnalla pilattu. Minun täytyy siis kuitenkin vielä jatkaa etsintöjä, tosin kyllä tyttöjen mieluisin paikka kodissa on ehdottomasti sänky.


-Elina