Nala näki toissapäivänä ensimmäistä kertaa lapsia. Siskoni lapset (7-ja 9-vuotiaat) tulivat kanssamme koirapuistoon. Heti nähtyään lapset Nala alkoi haukkua kovaa, pelosta ja epävarmuudesta. Olin aika yllättynyt, kun tähän saakka kukaan aikuinen ei ole ollut lainkaan pelottava. Nalaa ovat siis lapset härnänneet tai pahoinpidelleet Romaniassa. Oikein harmitti Nalan puolesta kun tämä asian tajusin. Onneksi Inka ja Eetu ovat tottuneet eläimiin ja osaavat käyttäytyä pelokkaan koiran kohdatessaan. Lopulta Nala uskalsi kyllä ottaa nameja lasten kädestä, vaikka pelkäsikin ja häntä oli jalkojen välissä. Mutta pääasia tässäkin asiassa, ettei käyttäytynyt milläänlailla aggressiivisesti.

 

Muutama aamu sitten koirat herättivät minut seiskan aikoihin ja käytin ne ulkona. Tultuamme takaisin sänkyyn Liina käpertyi aivan Juhan viereen ja Nala tuli minun viereeni, laittoi päänsä minun käteni päälle ja nukahti. Kiersin toisen käteni Nalan ympärille ja voi sitten onnen ja rakkauden määrää mitä sillä hetkellä koin <3 Nala kaipaa muutenkin todella paljon huomiota ja hellyyttä, Liina kun taas on ihan erilainen, se on tyytyväisimmillään kun sen kanssa leikkii retuutusleikkejä tai painii, jaa miten niin russeli :)

 

Nala on jo rohkaistunut niin paljon, että tekee välillä jo tuhmuuksiaan. On erikoistunut villasukkien tuhoamiseen ja järsi myös ison reiän mun huppariin. Eilen Nala yllätettiin makoilemasta keittiön pöydältä! Osoittaa myös mieltänsä, jos ei jostain tykkää esim. tassujen pyyhkiminen ei ole mielipuuhaa ja siinä tilanteessa repii pyyhettä ja vähän hampailla puree. 

 

Mä oon alkanut vähän ressaamaan uudesta vuodesta. Liinalle kun on eka uusi vuosi ja ehkä Nalallekin. Olisi kamalaa, jos koirat olisivat aivan paniikissa. Täytyy varmaan isosiskolta ottaa mallia ja tehdä raketeista omalla käytöksellä niiiiiiin positiivinen juttu kun vain on mahdollista. Turha sitä kai etukäteen on ressata, mutta en vain halua että siitä tulee jokavuotinen murhe. Jos nyt kuitenkin keskittyisi ensin joulun viettoon. Emme ole itse ostaneet koirille joululahjoja, mutta muualta niitä kyllä tulee. Liina ja Nala toivottavat kaikille teille karvaisille ja karvattomille kavereille ihanaa ja rauhallista joulua, muistakaa syödä hyvin ja levätä. :)

 

joulu-normal.jpg

 

-Elina