Johan on kova pakkanen koetellut kaikkien hermoja täällä. Lenkillä ei olla pystytty käymään samanlailla kun yleensä. Liinalla tassut jäätyy heti, eikä ole vielä tossuja tullut vaikka tilauksesta on jo tovi. Lenkillä olen joutunut kantamaan Liinaa osan matkasta. Huomaa koiristakin, että vähän turhautuvat sisällä olosta, etenkin Liina. Eikä auta vaikka kuinka paljon leikittäisiin. Koirapuistossa käytiin taas yksi päivä, ja meni kaikkea muuta kuin putkeen. Kaksi eri koiraa siellä oli, tämä toinen rescue koira Sandy ja vähän myöhemmin tuli nuori labbisuros. Molempien kanssa Nala otti yhteen, kun olivat turhan innokkaita. Nala on vähän sellainen, että sitä ei saisi tulla moikkaamaan, mutta sen pitäisi saada mennä rauhassa toista haistelemaan. Jäi tosi paha mieli koirien puolesta.

 

Mutta uusia koiria on onneksi hyvässäkin hengessä nähty. Yksi päivä meillä kävi kylässä Jekku, nuori lapinkoirauros. Jekun kanssa meni kaikki hyvin, tytöt innostuivat leikkimäänkin. Kaksi yhtä vastaan, ihan reiluahan se on kun toinen on niin paljon isompi. Olen huomannut, että Nala puolustaa Liinaa tarvittaessa. Kyllähän pikkusiskoa pitää suojella :)

 

jekku-normal.jpgjekku1-normal.jpgjekku2-normal.jpg

 

Mä olen kyllä niin iloinen siitä, että nuo koirat ovat täysin erilaisia. Liina kaipaa ihmisestä lähinnä leikkikaveria, Nala haluaa tulla huomatuksi ja kaipaa tosi paljon sylissä pitämistä ja muutenkin rapsuttelua ja silittelyä. Ja niin kuin viimeksi jo sanoin niin ei ole mitään väliä millä tavalla sitä ihmisen huomiota saa, kunhan vaan jotenkin.

 

sirkuskoira-normal.jpg

 

Lähden ensi viikoksi pois Tampereelta ja vähän jännittää miten Juha pärjää täällä koirien kanssa. Onneksi siskoni ja meidän naapuri ovat luvanneet auttaa, jos Juha tekee pitkää päivää. Minulle tekee tosi hyvää päästä vähäksi aikaa pois koirien luota, etenkin Liina on aivan liian kiinni minussa. Tietysti koiria tulee ikävä, mutta nopeasti se viikko menee. 

 

Kivaa lauantai-iltaa kaikille :)

 

talvi2-normal.jpg

 

-Elina