Tänään Britney saapuu Suomeen! Tämä päivä tuli todella nopeasti. Ei siitä ole kuin kolme viikkoa, kun ensimmäisen kerran olin yhteydessä Pelastetaan koirat-järjestöön ja kyselin Britneyn tilanteesta. Eli todella nopeasti eteni tämä asia, kaveria olen kuitenkin Liinalle miettinyt jo useamman kuukauden. Alun alkaen sain tietää Britneyn etsivän kotia, kun siskoni linkitti Britneyn kuvan minulle. Ja tuo kuva iski ja kovaa. Niin uskomattoman kaunis tyttö ja silmät ovat sielun peili. Eihän tuota katsetta voi vastustaa, niin lempeä se on. Ja jos oikein tarkkaan katsoo, voi löytää sydämen ;)

 

Täällä Tampereella tosiaan Britneytä odottaa kotiin minun lisäkseni mieheni Juha ja koiramme Liina. Liina on 8-kuukautinen jackrussellnarttu. Asumme Holvastissa rivitalokaksiossa, päätyasunnossa. Pihaa on mukavasti, metsä ihan vieressä ja aitauskin löytyy, kylläkin vähän omin luvin tehty piha-aluettamme venyttäen ;) Tietoni Britneystä ovat aika rajalliset, laitan tähän tekstin, jonka Britneyn löytäjät ovat kirjoittaneet:

 

Olimme ajamassa Florinin ja Katan kanssa keskiviikkona MAPiin ja koukkasimme matkalla Florinin työpaikan kautta hakeaksemme jotain papereita.
Jäimme Katan kanssa autoon odottamaan. Siinä katsellessamme auton ikkunoista ulos, näimme myöhemmin Aikoksi nimeämämme koiran, joka häntä heiluen tuli auton luokse. Avasin heti kuskinpuoleisen oven, jotta voin mennä tutustumaan ja rapsuttamaan tätä minulle uutta kaveria. Aiko meinasikin tulla kokonaan autoon kun se oli niin innoissaan päästessään moikkaamaan ihmisiä.

Astuimme Katan kanssa autosta ulos ja yhtäkkiä keskeltä ei mitään, juoksee pieni valkoinen koira. Tämä pieni tyttö juoksi suoraan luoksemme arkailematta ja hetkeäkään epäröimättä. Hän yritti antaa meille tassua ja heilutti häntää näyttäen maailman suloisemmalta koiralta. Kata antoi kavereille keksejä ja minä puolestaan menin hakemaan kameraa autosta. Olin juuri ottamassa kuvia kun Florin palasi autolle ja sanoi että nyt meidän pitää mennä.

Kysyimme häneltä että voisimmeko me ottaa tämän pienen kaunottaren mukaamme.
Florin sanoi että tarha on ääriään myöten täynnä ja kyllä noin hyväkuntoinen täällä pärjää. Me Katan kanssa kinusimme, emmekä suostuneet menemään autoon ja lopulta seisoimme vierekkäin silmät vetisinä ja anoen tämän pikkuneidon puolesta. Saimme kuin saimmekin tahtomme läpi ja otin tyttösen syliini. Se oli aluksi todella ihmeissään ja jännittynyt. Autossa me heittelimme nimiä ääneen ja päädyimme Britneyyn kikattaen, sellainen tähden nimi sopi tälle vaalealle tytölle mainiosti.

Tarhalla laitoimme tytön ensin pienten koirien kanssa samaan häkkiin, mutta eräs uroskoira alkoi kiusata häntä eikä tahtonut päästää sisälle ollenkaan.
Vaihdoimme Britneyn toiseen häkkiin, missä hän viihtyykin todella hyvin ja tulee toimeen isojenkin koirien kanssa. Britney on todella lempeä ja hellyyttävä nuori tyttö, joka tulee heti luokse, kun näkee ihmisen.
Ikää on noin vuoden verran ja painoa 6-7kg.

 

Tässä siis aikalailla kaikki tiedot mitä olen Britneystä saanut. Näiden perusteella olettaisin, ettei ainakaan pelkää ihmisiä. On siis onneksi välttynyt ihmisten aiheuttamalta silmittömältä väkivallalta, joka on valitettavan yleistä Romaniassa. Laitan tähän kuvan Liinasta, joka on vielä autuaan tietämätön pian saapuvasta siskosta :) Nyt pakkaamaan tavaroita noutoa varten, vielä pitäisi 12 tuntia malttaa ennen kuin lähdemme kohti Helsinkiä. Panta check, hihna check, herkut check....

 

liinajalumi-normal.jpg

 

 

-Elina