Jaaha, siinä se taas meni, joulu nimittäin. Meidän perheen jouluun kuului ulkoilua, hyvää ruokaa ja lepoa. Keli oli jouluna aivan kamala ja tälläkin hetkellä täällä Tampereella sataa vettä. Tänään kävin koirien kanssa metsässä lenkillä, vettä satoi ja kuraista oli. Liina ei paljoa sateesta tai kurasta välitä, kunhan pääsee meneen ja mieluiten kovaa. Nalaa selvästikin inhottaa kun sataa. Metsässä kiersi vesilammikot parhaansa mukaan ja kotiovelle päästyämme ei enää halunnut aitaukseen, vaan laittoi jarrut pohjaan ulko-oven kohdalla. Takapihalla ollessamme ei halua missään nimessä seistä sateessa vaan etsii itselleen parhaimman suojan sateelta.


sade-normal.jpg


Koirat saivat muutaman lelun joululahjaksi. Ne ovat olleet jo kovassa käytössä, Tai itse asiassa kuvassa oleva on jo rikki ja roskissa...


makkara-normal.jpg


Ensimmäistä kertaa kun näin kuvan Nalasta, ajattelin että siinä on varmaan ainakin suurin osa terrieriä ja loput sitten jotain muuta. Tässä kun olen Nalaan ja sen käytökseen tutustunut, niin eipä taida asia ihan olla niin kuin arvelin. Nalan hampaat on tosi pienet, varmaan noin 1/3 Liinan hampaiden koosta. Lisäksi Nalan käytös ja turkin väritys sekä rungon muoto viittaavat kyllä ihan muuhun kuin terrieriin. Ainakin taitaa kultaista noutajaa olla, värit viittavat siihen ja lisäksi häntä on todella paksu ja voimakas. Mutta eipä sillä mulle ole mitään merkitystä mitä rotuja siinä on, niin kaunis ja lempeä tyttö se on kaikinpuolin. Tässä vielä kuva Nalan erikoisesta värityksestä.


v%C3%A4ritys-normal.jpg


-Elina