Täällä odotellaan kauhunsekaisin tuntein kun kello tulee kuusi. Tämä on Liinan ensimmäinen uusi vuosi ja ehkä Nalankin. Toissapäivänä pamahti jo ensimmäinen raketti, aika lähellä vielä. Satuimme olemaan juuri takapihalla. Nala pelästyi rakettia todella pahasti, Liina yllättävän vähän, mutta pelästyi kuitenkin. Täytyy tietysti yrittää itse pysyä rauhallisena, etteivät koirat huomaisi omaa hermostuneisuutta. Mutta on se kieltämättä aika vaikeata olla pelästymättä, kun ihan yhtäkkiä räjähtää raketti vähän matkan päässä. Itse en ole ikinä raketteja ostanut tai ampunut, enkä kyllä oikein ymmärrä miksi rahaa pitää ampua taivaan tuuliin. Liian monet ihmiset ja eläimet joutuvat pahimmillaan monta päivää kärsimään rakettien takia ja kaikki se roska, mitä niistä tulee, aivan älytöntä. Tässä linkki kielletään ilotulitteet-addressiin, jonka kävin itse allekirjoittamassa.

http://www.adressit.com/kielletaan_ilotulitteet

 

En aio juhlia tätä uutta vuotta mitenkään eli tässä kotona olen koirien kanssa. Tuossa ne nyt autuaan tietämättöminä tulevasta järsivät tyytyväisinä luita. Lenkit on ainakin tältä päivältä jo käyty, kävimme taas pitkällä lenkillä Kangasalla peltojen keskellä. Tänään voisi lämmittää saunan. Liina on tosi kova saunomaan, se pitää aina puoliväkisin sieltä raahata pois kun läähättää niin. Mitähän Nala löylyistä tykkää... :) Tässä lähipäivinä mennään koirien kanssa käymään mun äidin luona. Siellä asustelee neljä kollikissaa, saa nähdä miten Nala niihin reagoi. 

 

Tytöt toivottelevat kaikille rauhallista uutta vuotta ja tsemppiä koitokseen niille, jotka raketeista jollain tavalla kärsivät.

 

lepo-normal.jpg

 

-Elina