Kyllä on ollut koirilla tänään kivaa! Aamupäivällä kävimme pitkällä lenkillä Kangasalla, vaikka oli aivan kamala keli: märkää, mutta liukasta. Keli ei tuntunut kyllä paljoa koiria haittaavan. Liina ja Nala juoksivat ympäri peltoja ja teitä aivan innoissaan. Välillä jahdaten toisiaan, välillä vain juoksemisen riemusta. Tämä oli oikeastaan vasta toinen kerta, kun Nala meillä ollessaan juoksi niin vapautuneesti ja innoissaan. Onnellisempaa koiraa saa kyllä hakea. Lenkin jälkeen piti sitten tietysti vähän levätä. Vähän söpöilyn makua tässä kuvassa :)

 

s%C3%B6p%C3%B6t-normal.jpg

 

Olen tässä miettinyt, että kaipaakohan joku Nalaa kotiin siellä Romaniassa? Selkeästi kun on jonkun koira ollut. Onko Nala päässyt karkuun, vai onko se hylätty? Nalan löytäjät kun kertoivat, että Nala oli ilmestynyt aivan yhtäkkiä johonkin alueelle, siis ei ollut kulkenut siellä ennen. Jotenkin tulen surulliseksi, kun mietin, että joku saattaa Nalaa kaivata. Omalle kohdalle kun tuollaista miettisi, niin olisihan se aivan kamala tilanne. Haluan kuitenkin uskoa, että joko Nala on hylätty tai se on lähtenyt karkuun, jos on ollut vaikkapa nälkäinen. 

 

Tässä pieni kuvasarja koirien touhuista tänään, oli hauska seurata :)

 

Ensin Liina päätti hakea lelukopasta jotain kivaa. Nala ihmetteli, että mitä se tonne meni....

lelukoppa-normal.jpg

 

Luuhan sieltä löytyi! Nala ilahtui, kun ajatteli, että Liina oli sille hakenut herkullisen luun.

meille-normal.jpg

 

Mutta eihän Liina sitä ollut Nalalle hakenut vaan itselleen! Eikö tää vois kuitenkin olla meidän yhteinen, jooko....

luumme-normal.jpg

 

Liina ei luopunut luustaan ja Nala tyytyi katselemaan sivusta. Vielä aiemmin Nalahan kävi Liinan päälle, vaikka molemmille olisi antanut omat luut eli edistystä tämäkin. 

luu-normal.jpg

 

Tähän loppuun vielä yksi juttu, siskoni vaati että kerron tämän teille. Liina osaa jonkun verran muitakin asioita istumisen ja maahan menemisen lisäksi. No, olen muutamia kertoja yrittänyt opettaa Nalaakin istumaan. Ja siis tilanne menee näin: sanoessani istu (Nalalle), Liina istuu. Katson Nalaa ja odotan että istuisi. Liina vinkuu siinä vieressä, että johan mä istun! Sanoessani toisen tai useamman kerran istu, Nala seisoo yhä ja tuijottaa minua ymmällään. Mutta Liina... istuu, makaa, pyörii, istuu, kuolee, sivulle, pyörii, kuolee, makaa, sivulle, istuu, pyörii, makaa, istuu, kuolee..... Yritä siinä sitten pitää pokkaa ja kouluttaa Nalaa :)

 

-Elina